Get Adobe Flash player

XEROGKELIN-ΞΕΡΟΓΚΕΛΙΝ

Untitled Document

Xerogkelin – Ξερογκελίν

(Pharmagel) 

Εφυγραντικό σπρέι για την γλώσσα και το στόμα (Υγραίνει και βελτιώνει την αίσθηση της γλώσσας και του στόματος, χαρίζοντάς τους φρεσκάδα και αναζωογόνηση).

Το Xerogkelin  δεν περιέχει προωθητικά  αέρια και χημικά συντηρητικά. Υγραίνει το βλεννογόνο του στόματος, της γλώσσας του  φάρυγγα και του λάρυγγα, εξασφαλίζοντας υψηλά  επίπεδα τοπικής ενυδάτωσης για 1-2 ώρες.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Aqua (water), Sorbitol, Pistacia lentiscus (mastic) gum water, Lonicera japonica extract, Lonicera caprifolium (honeysuckle) flower extract, Hydroxyethylcellulose, Citric acid, Potassium chloride, Sodium chloride, Potassium phosphate, Magnesium chloride, Calcium chloride.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:  Ξηρότητα στόματος (ξηροστομία), γλώσσας, φάρυγγα, λάρυγγα, φωνητικών χορδών, μετά από λήψη ορισμένων φαρμάκων  (ψυχοφάρμακα, αντικαταθλιπτικά, αντιισταμινικά, αντιχολινεργικά, κλπ.), μετά από επεμβάσεις στους σιελογόνους αδένες, μετά από ακτινοθεραπεία  των περιοχών της κεφαλής και του τραχήλου, επί διαταραχών των σιελογόνων αδένων (Σύνδρομο Sjögren), για τη διατήρηση της υγιεινής του στόματος σε ασθενείς που  νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας. Ξηρότητα του στόματος, φάρυγγα και του λάρυγγα των ομιλητών και των τραγουδιστών.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: Ψεκάστε 4-5 φορές στο βλεννογόνο του στοματοφάρυγγα, πάνω και κάτω από τη γλώσσα. Οι ψεκασμοί μπορεί να γίνονται καθημερινά κάθε 1-3 ώρες και μπορεί να επαναλαμβάνονται πολλές φορές την ημέρα ανάλογα με τις ανάγκες βελτίωσης της υγρασίας του στόματος, του φάρυγγα και του λάρυγγα. Το προϊόν είναι ασφαλές και μπορεί κανείς να το καταπιεί άφοβα βοηθώντας την ύγρανση  του φάρυγγα , λάρυγγα και των φωνητικών χορδών.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Φιαλίδιο των 100ml με ενσωματωμένη μικροαντλία.

Παράγεται και συσκευάζεται από την: COSMETIC SP, Τσάτσος Γεώργιος, Κιουταχείας 8-10, 16231 Βύρωνας, τηλ. 2107601319 για την Pharmagel.

Υπεύθυνος Κυκλοφορίας Pharmagel Co, Δ. Γκέλης και Σια 80ο Χιλ. Αθηνών – Κορίνθου, Κόρινθος 20100 (Τ.Θ. 370), τηλ. 6944280764, FAX: 2741085030, e-mail: pharmage@otenet.gr, www.pharmagel.gr,  www.gkelanto.gr, www.gelis.gr, www.orlpedia.gr, www.allergopedia.gr

To Xerogkelin  πωλείται στα φαρμακεία στη Λιανική Τιμή των 19 Ευρώ. Κεντρική διάθεση: ΠΕΙ. ΦΑ. ΣΥΝ τηλ. 2104830291

Τελευταία Ενημέρωση (Δευτέρα, 08 Ιανουάριος 2018 10:00)

 
Το παρόν άρθρο προστατεύεται από το Νόμο 2121/1993 και 4481/2017 για την πνευματική ιδιοκτησία. Η ολική ή μερική αντιγραφή του παρόντος επιστημονικού άρθρου χωρίς τη γραπτή έγκριση του Δρ Δημητρίου Ν. Γκέλη θεωρείται κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας και διώκεται βάσει της νομοθεσίας.